Uusimmat kuvat

muotonauha_108_uusi_tuote_sivu_24
kuljetinrullat
lekalyönti_esite
Porakaivomansetti vedenottoon ja lämpökaivoihin
Edullinen kuntosalimatto "TEE SE ITSE MIEHILLE".
Porakaivojen tiivistekumi vesisuonien avaamiseen vesipaineella.
Kuntosalimatto liikuntatiloihin yms.
Tärinäneristimet ilmalämpöpumppujen seinäteline asennuksiin

Satunnaiset kuvat

Solu- ja sienikumit erilaisiin tiivistyskohteisiin
101 MUOTTITUOTEET (kuvasto)
 
Pientuotteet, kuten kumitulpat,läpivientikumit ja o-renkaat toimitamme täysin pakkauksin.

Muottituotteet jokaiseen tarpeeseen

Valmistamme ja maahantuomme kumialan muottituotteet teollisuuden käyttöön. Tehdasosastollamme on vuosikymmenien kokemus kumituotteiden muottivalmistuksesta teollisuuden eri aloille. Toimitamme muottisuunnittelun ja -valmistuksen kustannustehokkaasti kumituotteille asiakkaan tarpeiden mukaan hyvällä konekannalla. Käytämme CAD/CAM-ohjelmistoja muottituotteen suunnittelussa ja yhteistyössä muotinvalmistuksen alihankinnan kanssa.

Kumialan esineet/tuotteet valmistetaan teräksestä työstetyillä muoteilla ahtopuristus- tai ruiskupuristusmenetelmillä sarjatuotannossa. Raakakumiseos (elastomeeri) puristetaan muottiin kierukkaruuvin tai männän avulla. Raakakumiseos vulkanoidaan muotissa paineen ja lämmön alaisena. Muotti avataan, valmis tuote poistetaan muotista ja viimeistellään. Teräsmuotit voivat olla moniosaisia ja kerroksittain avautuvia hydrauliikalla toimivissa automaattisissa kumipuristimissa.

Muottituotteita ovat mm. kumitulppa, läpivientikumi, kumiholkki, kumitanko, kumirulla, peitekumi, kumikiinnike, peräkumi, vastinkumi, kartiopuskin, levypuskin, kumipalkki, kumitalla, tasovaimennin, pyöräkiila, kädensija, laituripuskuri, kuminappi, kartiotulppa,  kuljetinrulla, putken läpivientikumi, energiakaivonhattu, sulkukumi/-tulppa, mansetin tiivistekumi, porakaivomansetti.

Hanki laadukkaat muottituotteet Korja-Kumilta

Ota yhteyttä tehdasosastomme suunnitteluun tai valmistukseen tai tekniseen myyntiin, niin kerromme lisää. 
Numeromme on (03) 2750 400.