103 TIIVISTEET kuvasto (O-renkaat toimitamme vain täysin pakkauksin.)

O-renkaat ja O-rengas tiiviste

O-renkaat ja O-rengas tiivisteet tarpeisiisi löydät Korja-Kumin henkilökunnan avustuksella nopeasti ja vaivatta. Tuotteet toimitetaan omasta varastostamme, minkä ansiosta saamme ne asiakkaalle nopeasti ilman ylimääräisiä viiveitä. Teollisuuden ja esimerkiksi autoliikkeiden tarpeisiin toimitamme myös O-renkaiden tiiviste -sarjoja. Tehdasosastomme suunnittelee ja valmistaa erilaiset tiivisteet asiakkaan tarpeiden mukaan muottituotteina.

Valmistamme myös tiivistelevymateriaaleista tiivisteitä teollisuuteen ja yksittäisille asiakkaille stanssausmenetelmällä. Toimitamme tasomaisia tiivisteitä vesileikkauksella asiakkaan tarpeiden mukaan. Varastostamme saa myös muita tiivistämiseen soveltuvia tuotteita, kuten LVI-tiivisteet, kumitulpat, läpivientikumit, tiivistenauhat, ikkunatiivisteet, ovitiivisteet. Katso valikoimamme O-renkaat kuvastostamme (linkki yllä).

Tilaa O-renkaat ja O-rengas tiiviste -sarjat Korja-Kumilta

Ota yhteyttä tekniseen myyntiimme tai valmistukseen. Myyntimme numero on 03 2750 422. Henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan tarvitsemasi tuotteet ja kertoo lisää tarjolla olevista O-rengas tiiviste -sarjoista, sekä muista tiivistetuotteistamme.