Yksityiset asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjä

Letkuliittimet ja -tarvikkeet

Letkunkiristin sekä erilaiset letkuliittimet ja -tarvikkeet auttavat yhdistämään erilaisia letkuja sekä suojaamaan ja taivuttamaan niitä. Klemmarit luovat letkustoihin tiiviitä, paineenkestäviä liitoksia, joiden läpi kulkee ilmaa tai nesteitä alhaisilla paineilla.

Kysy lisää letkunkiristimistä ja -liittimistä

Korkeissa paineissa ja hydrauliikassa ei saa näitä käyttää!

ABA haponkestävä letkunkiristin ja sen kaikki komponentit on valmistettu AISI 316 (SS 2343) haponkestävästä teräksestä. Kun tarvitaan korkeaa kiristysmomenttia ja parasta mahdollista korroosionkestävyyttä, on ABA haponkestävä kiristin oikea valinta.

ABA Mini letkunkiristin on valmistettu standardi S10 mukaisesta sähkösinkitystä teräksestä. Se soveltuu erityisesti letkuille, joilla on pieni halkaisija ja ohuet seinät. Alapuolinen kieleke on uritettu lujuuden lisäämiseksi. Pyöristetyt vannereunat ja sileä vanteen sisäpuoli antavat paremman tiivistyksen ja suojaavat letkua. Mutteri pysyy paikallaan, vaikka ruuvi avattaisiin kokonaan.

ABA Original letkunkiristimissä on vahva, yksiosainen puristettu pesäke, pyöristetyt vannereunat ja sileä vanteen sisäpuoli, jolloin se paremmin tiivistää ja suojaa letkua. Panta on alusinkitty, joka tarjoaa kolminkertaisen suojan perinteiseen  galvanointiin verrattuna.

ABA Nova letkunkiristimen materiaali on sinkitty teräs. Kiristimessä on muotoiltu sininen ruuvipesä, jonka ansiosta kiristysvoima jakaantuu tasaisemmin. Ruuvipesä koostuu yhdestä osasta ja ruuvista. Ruuvipesä on mekaanisesti kiinnitetty, ei hitsauspisteitä.

show blocks helper

Näytetään tulokset 1–50 / 129